BIKE PARK

Ubytovanie v apartmáne Tále a najlepšia dovolenka s rodinou v bike park

V blízkosti Tálov sa nachádza BIKE PARK v obci Mýte pod Ďumbierom.

Je to ideálne miesto pre milovníkov cyklistiky, ktorí si radi užívajú adrenalín a rýchlosť na svojich bicykloch. Park ponúka množstvo rôznych zjazdov, ktoré sú vhodné pre cyklistov rôznej úrovne skúseností a zručností.

V parku nájdete množstvo rôznych zjazdov, ktoré sa líšia svojou náročnosťou a technickou náročnosťou. Park ponúka aj možnosť prenájmu bicyklov, takže ak si nemáte vlastný bicykel, nemusíte sa obávať. Sú tu k dispozícii aj kvalifikovaní inštruktori, ktorí vám radi pomôžu pri zvládaní náročnejších zjazdov.

Okrem zjazdov nájdete v Bike Parku aj pumptrack, ktorý je ideálny pre začiatočníkov a tých, ktorí chcú zdokonaliť svoje zručnosti na bicykli. Pumptrack je zákrutovitá trať so sklonmi, ktorá umožňuje jazdiť na bicykli bez pedálov. Je to skvelý spôsob, ako zlepšiť svoju techniku a precvičiť si ovládanie bicykla.

Okolie apartmánového komplexu Talberg je ako stvorené pre horskú cykloturistiku. Cyklisti si môžu užiť adrenalínové jazdy po horských chodníkoch, ktoré ponúkajú krásne výhľady na okolité hory a údolia.

Ak hľadáte miesto pre aktívnu dovolenku a zároveň pre relax v čarokrásnej prírode, neváhajte a rezervujte si u nás svoje ubytovanie. Tešíme sa na Vás!

ĎALŠIE ATRAKCIE

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram